Западна Германия, отечество мое

“Актьорът Филип Трифонов, незабравим като „момчето, което си отива”, както и с ролята си в „Оркестър без име” и много други в киното и театъра, този път ще дойде в театралната зала на Софийски университет, за да представи спектакъла си, който:

Наред с «Аудиенция»от В.Хавел и «Застрахованият не изгаря при наводнение», «Западна Германия-Отечество мое» ( ЗГОМ ) от Ф.Трифоноф е второ от трите заглавия в репертоара на Е.Т. «Трифоноф & Гундеров» и ни връща при събития и случки от преди и непосредствено след падането на Берлинската стена. Представлението «ЗГОМ» (Западна Германия-Отечество мое) е издържано изцяло в стилистиката на STAND UP COMEDY, когато актьор представя собствен текст, изправен пред насядала взискателна публика. Обикновено взискателната публика се забавлява, ако няма странични шумове (от калорифер например) и това забавление или тези шумове се предават на изпълнителя… И се отразява на продължителността на така нареченото представление.

Ако припознавате себе си или сте заинтригувани от този неординерен стил – заповядайте в сряда 4 май от 19.00 ч. в Театрална зала на СУ „Св. Климент Охридски”, Ректорат, вход откъм бул. „Цар Освободител””

Вход свободен